Complizy

Accountants & Belastingadviseurs

Wij nemen je Wwft onboarding en monitoring over. Het enige wat jij nog hoeft te doen is approven. Wij weten wat de wet en de toezichthouders zoals de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants, Bureau Financieel Toezicht en de Financial Intelligence Unit aan jou verplichten. Deze vereisten hebben wij vertaald in ons onboarding en monitoring portal. Wij maken inzichtelijk met welke klanten jij (internationaal) zaken doet zodat jij weet dat je alleen maar zaken doet met betrouwbare klanten. Alle entiteiten en natuurlijke personen die betrekking hebben op je klant worden bij onboarding en daarna dagelijks gescreend op bad press, sancties en PEP. Je klant vult het Complizy portal en de rest regelen wij. Allemaal snel, simpel en easy.

Compliance made easy

  • Integrale Wwft oplossing
  • Voldoe aan vereisten van jouw toezichthouders
  • Volledig Wwft rapport per klant
  • Eigen dashboard met klantstatus en rapportage

Complizy compliance software

Accountants & Belastingadviseurs

Bij Complizy weten wij wat de wet en de toezichthouders zoals de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants, Bureau Financieel Toezicht en de Financial Intelligence Unit verplicht stellen. Deze verplichtingen hebben wij opgenomen in ons online onboarding en monitoring portal. Wij maken inzichtelijk wie jouw cliënten zijn. Alle betrokken entiteiten en natuurlijke personen worden bij de onboarding gescreend op negatieve media, sanctie- en handhavingslijsten en PEP-profielen. Deze screening wordt vervolgens dagelijks herhaald. Je meldt je aan bij Complizy, in ons online portal vult jouw cliënt zijn gegevens in en de rest regelen wij. Snel, slim en easy!

Complizy compliance software

Accountants & Belastingadviseurs

Bij Complizy weten wij wat de wet en de toezichthouders zoals de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants, Bureau Financieel Toezicht en de Financial Intelligence Unit verplicht stellen in het kader van de Wwft. Deze verplichtingen hebben wij opgenomen in ons online onboarding en monitoring portal. Ook updaten wij altijd ons systeem bij wijzigingen in de wet- en regelgeving.

Wij maken inzichtelijk wie jouw cliënten zijn. Alle betrokken entiteiten en natuurlijke personen worden bij de onboarding geïdentificeerd en gescreend op negatieve media, sanctie- en handhavingslijsten en PEP . Deze screening wordt vervolgens dagelijks herhaald.

Jouw bedrijf meldt zich aan bij Complizy. In ons online portal vult jouw klant zijn gegevens in en beantwoordt branchespecifieke vragen. De rest regelen wij.

Heb je andere wensen? Laat het ons weten!