Complizy

Complizy compliance software

Advocatuur

Bij Complizy weten wij wat de wet, de Orde van Advocaten, Bureau Financieel Toezicht en de Financial Intelligence Unit verplicht stellen. Deze verplichtingen zijn opgenomen in ons online onboarding en monitoring portal. Wij maken inzichtelijk met welke cliënten jij (internationaal) zakendoet. Alle betrokken entiteiten en natuurlijke personen worden bij de onboarding gescreend op negatieve media, sanctie- en handhavingslijsten en PEP-profielen. Deze screening wordt vervolgens dagelijks herhaald. Je meldt je aan bij Complizy, in ons online portal vult jouw cliënt zijn gegevens in en de rest regelen wij. Snel, slim en easy!

Complizy compliance software

Advocatuur

Bij Complizy weten we wat de wet, de Orde van Advocaten, het Bureau Financieel Toezicht en de Financial Intelligence Unit verplicht stellen in het kader van de Wwft.. Deze verplichtingen zijn opgenomen in ons online portal. Ook updaten wij altijd ons systeem bij wijzigingen in de wet- en regelgeving.

Wij maken inzichtelijk met welke cliënten jij (internationaal) zakendoet. Alle betrokken entiteiten en natuurlijke personen worden bij de onboarding geïdentificeerd en gescreend op negatieve media, sanctie- en handhavingslijsten en PEP-profielen. Deze screening wordt vervolgens
dagelijks herhaald.

Jouw bedrijf meldt zich aan bij Complizy. In ons online portal vult jouw klant zijn gegevens in en beantwoordt branchespecifieke vragen. De rest regelen wij.

Heb je andere wensen? Laat het ons weten!