Complizy

Compliance made easy, door ondernemers voor ondernemers

Over Complizy

Wij doen er alles aan om jou van de allerbeste compliance software, en meer, te voorzien. Met Complizy helpen wij ondernemend Nederland aan de steeds complexere en continu wijzigende financiële wet- en regelgeving te voldoen.  

Opgericht dóór ondernemers in de financiële sector vóór ondernemers. Wij weten als geen ander hoe tijdrovend en complex de naleving van de financiële wet- en regelgeving is. Daarom hebben wij het Complizy online portal ontwikkeld, één plek waar de hele compliance cyclus wordt doorlopen.

Complizy is dé totaaloplossing voor de onboarding en monitoring van al jouw cliënten. Wij nemen je Wwft onboarding en monitoring over. Het enige wat jij nog hoeft te doen is, goedkeuren.

Snel, simpel en altijd Wwft proof!

Kom bij ons team

Ons deskundige team helpt je graag bij het aanmelden of als je
vragen hebt over de anboording, het online portal
en al het andere. Neem gerust contact op!
Dóór ondernemers vóór ondernemers

Ons verhaal

Als ondernemers in de financiële sector weten wij als geen ander hoe tijdrovend en complex de naleving van de wet- en regelgeving is. Onderzoek doen naar de klant kost veel tijd en vraagt om specifieke competenties. Aan welke regels moet je voldoen? Hoe voer je op de juiste manier de checks uit? En hoe moet dit continue worden gemonitord?

Daarom hebben wij het Complizy online portal ontwikkeld: één plek waar de hele compliance cyclus wordt doorlopen!